Basketskole vinterferie 2018

VELKOMMEN TIL JETS SIN BASKETSKOLE I HUSEBYHALLEN VINTERFERIEN 2018

I vinterferien fra 19-20 Februar er det igjen klart for basketskole med Jets i Husebyhallen. Fra kl 10:00-15:00 (registrering fra kl 10:00).

Vi har delt opp dagene i 2 forskjellige treninger med en lunsj i midten, under er planen for hva som skal skje de ulike dagene og treningene. Vi deler også opp alle deltakerne i forskjellige grupper slik at alle får trene på sitt eget nivå og lære nye ting.

Programmet blir ledet av Nidaros Jets sine spillere der dere kommer til å møte gamle kjente fjes, men også flere nye spillere, noe som betyr at alle som kommer vil få mulighet til å lære basketball av noen av de beste spillerne i Norge.

Basketskolen passer for alle jenter og gutter i alderen 7-17 år og vil bli tilrettelagt ut i fra ferdigheter og alder. Vi har fokus på samhold, mestring, moro og positive opplevelser for alle uansett erfaring. Både de som er helt nye med basket og de som spiller på klubblag vil lære mye nytt.

Deltagerne får snacks, drikke, frukt, og gratis inngang til Nidaros Jets sin siste hjemmekamp for sesongen mot Ammerud Basket 24 februar i Husebyhallen.

Prisen er 350kr for 1 dag eller 600 for 2 dager. Betaling ved bankoverføring til konto 1503 51 71409, husk å merke med spillerens navn. Eventuelt kan man betale kontant eller med vipps ved oppmøte.

Vennligst ta med treningstøy, innesko, matpakke og drikkeflaske. Medbragte basketballer må merkes.

Fyll ut skjemaet under for registrering.

Vel møtt!

Mandag første trening:
-Oppvarming
-Ballbehandling/Dribbling
-Pasninger

Mandag andre trening:
-Oppvarming
-Basketball teknikker
-Skyting/spille kamper

Tirsdag første trening:
-Oppvarming
-Pasninger med lagfokus
-Forsvars og skytedriller

Tirsdag andre trening:
-Oppvarming
-Konkurranser og kamper

Fant ingen felt.