Ute etter revansj i årets første BLNO-kamp

Sist Fyllingen kom til Trondheim endte det i tap for Nidaros. Nå er hele laget fri for skader og sykdommer og klare for å ta revansj lørdag 6. januar klokken 16:00 i Husebyhallen.

Etter et knusende tap sist Fyllingen kom til byen er Nidaros Jets sugne på å få revansj. Den største endringen fra da de to lagene møttes sist er at hele spillerstallen er fri for skader og friske etter juleferien.

“Jeg tror vi vil få mer ut av treningene og rotasjonene våre nå,” sa trener Luke Jenkinson om hva det betyr for laget å få tilbake spillere fra skader og sykdom etter ferien. “Vi har bedre fokus på trening da også.”

Så langt har Nidaros Jets vunnet 7 av 16 kamper i en underholdende baskethøst, der årets mest spennende BLNO-kamp skjedde mot Kongsberg Miners i årest nest siste hjemmekamp. Laget spiller underholdende basketball og har potensiale til å overraske med hvor langt de kan gå i sluttspillet. Evan Harris snitter 19 poeng per kamp (nr 10 i BLNO) og Joel Spear snitter 18 poeng (nr 12 i BLNO). I tillegg er Joel Spear nummer 4 i assists i BLNO med 5,6 per kamp. Evan Harris er nummer to i landet på returer med et snitt på 12,6 per kamp, i tillegg til å være nummer 3 i landet på effektivitet med 26,8 per kamp.

Basketballkamp – en familieaktivitet

Nidaros Jets håper på stort oppmøte til 2018s første hjemmekamp. Kampen start Ikke bare blir kampen underholdende rent sportslig, selve arrangementet rundt kampen passer for hele familien.

  • Lekeområde for barna med ballspill
  • Gratis parkering
  • Kiosk