Harris og Spear tatt ut til årets All-Star-kamp

Joel Spear har vært en av de beste guardene i BLNO i år. Foto: Robert Magnussen TLF: 99377622

Både amerikanske Evan Harris og australske Joel Spear er blitt valgt ut til årets All-Star-kamp i Oppsal Arena, 14. januar.

All-Star-kampen arrangeres i sammenheng med Den Store Trenerhelgen. Søndag 14. januar spiller et lag bestående av internasjonale spillere mot et lag bestående av norske spillere.

“Det føles kjempebra å bli utvalgt! Jeg har jobbet ekstremt hardt for å komme dit jeg er i dag, både på banen og i treningsstudioet,” sa Joel Spear om tilbudet om å spille i All-Star-kampen. “Fantastisk følelse at ligaen legger merke til gamet mitt etter alle timene med hardt arbeid jeg har lagt inn bak lukkede dører.”

Joel Spear snitter 19 poeng (10. plass i BLNO), 5.8 assists (4. plass i BLNO), 6.8 returer (14. plass i BLNO) og 24 i effektivitet (8. plass i BLNO) så langt denne sesongen. I tillegg har han vært i toppen av kåringene til EuroBasket.com sine Player of the Week-kåringer flere BLNO-runder denne sesongen.

Evan Harris driver mot Gimle. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf: 99377622

“Jeg er gira på å representere byen og klubben i All Star-kampen. Jeg er heldig som er i den posisjonen jeg er som får muligheten til å spille i den,” sa Evan Harris om utvelgelsen. “Det hadde ikke vært mulig uten støtten fra lagkameratene og trenerne mine.”

Evan Harris snitter 19 poeng (11. plass i BLNO), 12.5 returer (2. plass i BLNO), 26.9 i effektivitet (4. plass i BLNO) og 3.5 assists (18. plass i BLNO) så langt denne sesongen. Evan Harris har også vært i toppen av EuroBasket.com sine Player of the Week-kåringer flere BLNO-runder denne sesongen.