Luke Jenkinson og Nidaros Jets skiller lag

Luke tok imot Årets nettpris 2017 under Den Store Trenerhelgen i januar 2018. Foto: Astrid Gjerde.

I forrige uke ble det klart at Luke Jenkinson og Nidaros Jets avslutter sitt samarbeid. Klubbstyret vil takke Luke for alt arbeidet han har gjort og alt han har fått til. Uten Luke ville det ikke vært et BLNO-lag i Trondheim i dag.

Luke Jenkinson meldte sin avgang som styreleder for Nidaros Jets i forrige uke. Luke har vært styreleder for Nidaros Jets siden laget ble opprettet i 2014. Da ble Sverresborg Hoops Elite omgjort til Nidaros Jets, og en sterkere satsing på sponsorer og publikum ble det nye fokuset for laget. I forgrunnen av den satsingen har australske Luke Jenkinson vært.

Klubbstyret sa følgende om situasjonen:
“Vi beklager å informere om at klubbens grunnlegger og styreleder Luke Jenkinson har bestemt seg for å forlate klubben. Luke grunnla Nidaros Jets Basketballklubb i 2014 og har siden starten vært primus motor og styreleder. Avgangen kommer etter noen vanskelige sesonger både publikumsmessig og sportslig. Luke ønsker nå å prioritere familie etter at han har etablert seg på Østlandet med ny jobb og nytt hus. Styret i Jets aksepterer selvfølgelig dette, og innser at det blir en utfordring å erstatte en slik kapasitet. Vi er både takknemlige og imponert over all innsats og tid Luke har lagt ned i laget, og vil jobbe hardt med å finne gode løsninger for klubben videre. Aller først må laget selvsagt kvalifisere seg for spill i BLNO 2018. Kvalifiseringsturnering skjer helgen 16. – 18. mars i Apalløkka idrettshall i Oslo. Vi oppfordrer alle Jets-fans som befinner seg i Oslo området denne helgen til å møte opp og heie frem laget.”


Laget som drar til Oslo er uten Even Skjellaug og Simon Midtvedt som er på ekskursjon med studiene. Resten av laget stiller, inkludert import Evan Harris.

Tider for kampene:

Fredag 16. mars Apalløkka 1
Kl. 2000 Nidaros Jets – Griffen

Lørdag 17. mars Apalløkka 1
kl. 1530 Nidaros Jets – Nordberg

Søndag 18. mars Apalløkka 1
kl. 1030 Nidaros Jets – Ullern
kl. 1500 Nidaros Jets – Centrum Tigers