To kåringer under DST: Harris All-Star MVP, Årets nettpris 2017 til Nidaros

All-Star MVP Evan Harris med et av kampens høydepunkter. Foto: Erik Berglund.

Nidaros Jets’ Evan Harris ble kåret til kampens mest verdifulle spiller (MVP) under årets All-Star-kamp. I tillegg vant Nidaros Jets “Årets nettpris 2017” som ble delt ut på Ullevål Stadion lørdag kveld.

All-Star MVP Evan Harris

Årets All-Star-kamp ble arrangert under Den Store Trenerhelgen i Oslo søndag 14. januar. Evan Harris dominerte kampen. BLNOs beste importer var samlet for å spille mot Norges landslag. Harris hadde 15 poeng og var en stor bidragsyter til importlaget sin seier over Norge som endte med stillingen 97 – 90.

“Det føltes godt å bli kåret til MVP. Vi hadde så mange talentfulle spillere på laget som kunne fått den,” sa Harris om tildelingen. “Så det føltes bra å kunne dra fra Oslo med MVP-kåringen og seieren.”

“Jeg tenkte bare på å ha det morsomt og prøve å vinne kampen,” sa Harris om hvilken innstilling han gikk inn i kampen med. “Jeg brydde meg ingenting om min egen statistikk – alle på laget vårt kunne score, så det viktigste var bare å tenke på å ha det morsomt og å vinne.”

“Jeg tror at resten av sesongen handler om å komme sammen som et lag. Vi har bygd mot dette siden september, så vi vet om hverandres styrker og svakheter,” sa Harris om tilnærmingen til å resten av sesongen. “Vi har hatt litt varierte resultater men jeg syns vi har blitt bedre og håper seirene kommer.”

Årets nettpris 2017

På lørdag ble Nidaros Jets tildelt “Årets nettpris 2017” av Norges Basketballforbunds organisasjonssjef Espen A. Johansen. Prisen ble tildelt til den basketballklubben som har vært best på digitale plattformer i 2017. Begrunnelsen til forbundet var som følger:

Nettsidene har jevnt over god kvalitet og det er enkelt å finne informasjonen man trenger. Facebook og Instagram blir jevnlig oppdatert med nyheter, vinneren har denne sesongen lagt ut oppdateringer opptil flere ganger per uke og har egne nyhetsartikler og intervju-filmsnutter på hjemmesiden. Klubben fremstår profesjonelle i sitt arbeid og promoterer basketball på en meget god måte.

Styreleder for Nidaros Jets Luke Jenkinson var i Oslo og tok imot prisen:

“Vi har jobbet hardt med tilstedeværelsen vår på nett siden klubbens oppstart. Å motta denne prisen er en refleksjon av investeringen i en solid strategi og ressursene lagt inn i en mer konsentrert innsats i digitale plattformer.”

Luke tok imot Årets nettpris 2017. Foto: Astrid Gjerde.


“Nettsider, sosiale medier og tilstedeværelse på nett er det første inntrykket man får fra en klubb, det er ansiktet til klubben og dens merkebygging, noe som er veldig viktig for klubben,” sa Jenkinson om viktigheten av tilstedeværelse på nett. “Vi vet at publikumet vårt vil ha et nærmere forhold til spillerne, være nært det som skjer og føle tilknytning til laget.”

“Spesielt vil jeg trekke fram Joel Spear som er ansvarlig for klubbens sosiale medier, de norske spillerne på laget som hjelper med å oversette innlegg og Peter Midtvedt som gjør at vår visuelle profil ser bra og relevant ut.”