Jets basketskole 21.06-26.06

Jets sommercamp er rett rundt hjørnet!
Del 1 vil være fra mandag 21.06 – onsdag 23.06, denne delene er fulltegnet, med mange på venteliste
Del 2 vil være fra torsdag 24.06 – lørdag 26.06, denne delen har kun noen få plasser igjen, med mulighet for deltagelse gjennom venteliste om man skulle være heldig. Begge delene av campen har plass til 60 stk. Basketskolen arrangeres kun for gutter og jenter født 2006-2009. Påmeldingslink nederst i dette innlegget.

Dato: 24 juni – 26 juni
Tid: kl. 09.30-15.00
Sted: Husebyhallen
Hallen åpner kl. 09.00 og stenger kl. 15.30

Bli med å spill basketball med Trondheim beste spillere! Nidaros Jets stiller med spillere og trenere i 3 lærerike og sosiale dager. Tema for campen er » Bli en bedre spiller på egenhånd»

I campen får du verktøy som gjør at du kan dyrke basketball gleden alene eller med andre og samtidig bli en bedre spiller. Egentrening er bra uansett nivå og er noe du aldri får nok av!

Sportslig innhold:
– Bevegelighet, spenst, hurtighet, styrke
– Ballbehandling, skuddteknikk, 1v1
– 3mot3 kamper

Sosialt innhold:
– Bading i Husebybadet
– Leker
– Konkurranser

Campen blir i Husebyhallen hvor vi bruker alle fasiliteter rundt oss, inne og utearealer samt. Husebybadet. Vi følger retningslinjer for smittevern og vil holde alle deltagere informert om evt. endringer pga. Covid-19. Deltagere må ha med egen matpakke og drikkeflaske.

Alle får:
– Smoothie og frukt hver dag
– Basketball camp trøye
– Premier

Det er kun 60 plasser. Når disse blir fylt blir de andre satt på venteliste, dette får du beskjed om. Sommer Trondheim har kjøpt alle plasser til campen og det er dermed er et GRATIS tilbud! Det er derfor viktig om du melder deg på at du deltar og skulle du av en eller annen grunn ikke ha mulighet må du melde fra om det til camp@jetsbasket.no slik at noen andre kan ta over plassen. Har du spørsmål ta kontakt på camp@jetsbasket.no

Velkommen til noen herlige dager med basketball!
Påmelding gjøres via denne linken
https://forms.gle/A7xFhYZSHL96FvoN8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *