våre sponsorer

NTE

NTE er et trøndersk eid fornybarselskap som i over hundre år har produsert og levert grønn og fornybar energi til sine kunder. NTE leverer strøm til kunder over hele landet.

I tillegg til å levere strøm til 200 000 enkeltbrukere, leverer NTE ogå fiberinternett til 130 000 trøndere. Dessuten driver også NTE med elektrikertjenester, solcelleanlegg, elbilladere, rådgivertjenester og energiløsninger. Hovedkontoret ligger i Steinkjer, men selskapet har også avdeling i Trondheim og flere andre steder i Trøndelag.

NIDAROS SPAREBANK

Nidaros Sparebank (stiftet 1. januar 1857 som Klæbu Sparebank) er en selvstendig sparebank tilknyttet Eika Gruppen, med hovedkontor i Klæbu og avdelingskontor på Heimdal i Trondheim.

Nidaros Sparebank er en sparebank som henvender seg mot næringsliv og privatkunder. Hoveddelen av bankens kunder er i Trondheim kommune. Klæbu kommune utgjør bankens nest største marked. Banken har innskytere og privatkunder fra store deler av landet.

Coca Cola

Coca-Cola er et varemerke for en populær amerikansk leskedrikk.

Coca-Cola regnes som verdens mest kjente og verdifulle varemerke og er kanskje det beste eksempelet på global markedsføring av en merkevare.

Soulsport

Soulsport har et godt utvalg av sport og profileringklær for idrettsklubber og bedrifter.
Soulsport tilbyr også spesialprofil av spillerdrakter, sportsklær og profileringstøy.

Soulsport selger nå også offisiell Nidaros Jets merch! 
I linken under kan du kjøpe Jets-gensere, Jets-treningstøy og mer
https://shop.soulsport.no/butikk/basketball-klubber/nidaros-jets

Følg oss på sosiale medier