våre sponsorer

WECANDOIT

WECANDOIT utvikler kommunikasjon og forretningskonsepter, nettsider, fasader og visuelle identiteter. De løser problemer, leverer skreddersydde løsninger, og rådgir og er med dere hele veien til siste skrue er satt.

WECANDOIT består av reklamefolk som leverer design, strategi, ide og action. 

NTE

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Holding AS (NTE) er et trøndersk eid fornybarselskap som har fokus på kundenes framtidige behov. Konsernet utvikler, produserer og leverer fornybar energi, energi- og installasjonstjenester og digital infrastruktur.

NORBIT

Norbit Group AS er et internasjonalt kunnskapsbasert industrikonsern som leverer høyteknologiske produkter, systemer, løsninger og tjenester basert på elektronikk.

Konsernet har blant annet ekspertise innenfor: Radar, sonar, ultralyd, elektroniske bompengesystemer, navigasjon, telemetri, radiokommunikasjon, antennesystemer og embedded systemer.

Coca Cola

Coca-Cola er et varemerke for en populær amerikansk leskedrikk.

Coca-Cola regnes som verdens mest kjente og verdifulle varemerke og er kanskje det beste eksempelet på global markedsføring av en merkevare.

Comfort hotel park

Comfort Hotels er et merkevarenavn under Choice Hotels International.
Nordiske Nordic Choice Hotels benytter seg av denne merkevaren som del av en franchise-avtale med Choice Hotels. Selskapet har en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og over 9200 ansatte. Comfort Hotels har 32 hoteller i Norden.

Følg oss på sosiale medier