våre sponsorer

NTE

NTE er et trøndersk eid fornybarselskap som i over hundre år har produsert og levert grønn og fornybar energi til sine kunder. NTE leverer strøm til kunder over hele landet.

I tillegg til å levere strøm til 200 000 enkeltbrukere, leverer NTE ogå fiberinternett til 130 000 trøndere. Dessuten driver også NTE med elektrikertjenester, solcelleanlegg, elbilladere, rådgivertjenester og energiløsninger. Hovedkontoret ligger i Steinkjer, men selskapet har også avdeling i Trondheim og flere andre steder i Trøndelag.

WECANDOIT

WECANDOIT utvikler kommunikasjon og forretningskonsepter, nettsider, fasader og visuelle identiteter. De løser problemer, leverer skreddersydde løsninger, og rådgir og er med dere hele veien til siste skrue er satt.

WECANDOIT består av reklamefolk som leverer design, strategi, ide og action. 

NIDAROS SPAREBANK

Nidaros Sparebank (stiftet 1. januar 1857 som Klæbu Sparebank) er en selvstendig sparebank tilknyttet Eika Gruppen, med hovedkontor i Klæbu og avdelingskontor på Heimdal i Trondheim.

Nidaros Sparebank er en sparebank som henvender seg mot næringsliv og privatkunder. Hoveddelen av bankens kunder er i Trondheim kommune. Klæbu kommune utgjør bankens nest største marked. Banken har innskytere og privatkunder fra store deler av landet.

NORBIT

NORBIT ASA er en global leverandør av skreddersydd teknologi i utvalgte markedsnisjer. Selskapet har strukturert virksomheten i tre forretningsområder: Oceans betjener globale maritime markeder. Intelligent Traffic Systems (ITS) tilbyr løsninger for trådløs kommunikasjon, identifisering og sporing av kjøretøy. Product Innovation & Realization (PIR) tilbyr R&D tjenester og kontraktsproduksjon til utvalgte nøkkelkunder.  

 NORBIT ASA har ca 400 ansatte fordelt på hovedkontor i Trondheim, produksjon i Selbu og på Røros, samt et større antall kontorer internasjonalt som bidrar til global markedstilgang.

Coca Cola

Coca-Cola er et varemerke for en populær amerikansk leskedrikk.

Coca-Cola regnes som verdens mest kjente og verdifulle varemerke og er kanskje det beste eksempelet på global markedsføring av en merkevare.

HUFS

HUFS er et unisex brand i verdensklasse utviklet i Norge av frisører for frisører. Alle produkter er av høyeste kvalitet, laget for å prestere over forventning under krevende forhold.

I dag består produktporteføljen av 9 produkter innen styling og care
for han og henne – fri for parabener, sulfat og MI.

Multi renhold

Siden 2005 har vi vært en seriøs aktør i renholdsbansjen.
Vi er et sunt og veldrevet firma med stor fokus på å ha fornøyde kunder og fornøyde medarbeidere

Multi renhold tilbyr vask av barnehage, kontor & butikk, bolig, trapp, vinduer samt gulvbehandling og tepperens

Soulsport

Soulsport har et godt utvalg av sport og profileringklær for idrettsklubber og bedrifter.
Soulsport tilbyr også spesialprofil av spillerdrakter, sportsklær og profileringstøy.

Soulsport selger nå også offisiell Nidaros Jets merch! 
I linken under kan du kjøpe Jets-gensere, Jets-treningstøy og mer
https://shop.soulsport.no/butikk/basketball-klubber/nidaros-jets

Følg oss på sosiale medier